Age check

We always ask for your age, in stores and also online. Are you 18 or older?

De Proeftuin
Middenweg 38
1097 BP AMSTERDAM

Opening hours

Mon: 13:00 - 19:00 uur
Tue: 11.00 - 19.00 uur
Wed: 11.00 - 19.00 uur
Thu: 11.00 - 19.00 uur
Fri: 11.00 - 19.00 uur
Sat: 11.00 - 19.00 uur
Sun: Gesloten.

De Proeftuin úw topSlijter 100% craftsmanship

Fine Taste Good Living

Inspiration

Quiche met zalm en bladspinazie 🍃 en een glas Nizas Domaine Blanc (4 pers.)

Gerecht - Quiche met bladspinazie en zalm - Nizas Domaine Blanc - uw topSlijter.png Quiche, lekker en makkelijk! Krijgt u visite? Dan is quiche ideaal. U kunt het vooraf maken en wanneer de visite er is dan hoeft u het alleen maar in de oven te zetten. Zo kunt u gezellig samen ... full story

Pasta met runderstoofvlees en Long Feathers Shiraz! (4 pers.)

Pasta met runderstoofvlees en Long Feathers Shiraz - gerecht - uw topSlijter.png Waarom eten we stoofvlees alleen tijdens de herfst- of wintermaanden? De ‘R’ zit er tot en met de maand april nog in. Dus wij genieten nog even door van stoofvlees met dit heerlijke onderstaande ... full story

Kip in champignonsaus met Country Lane Reserve Chardonnay! (4 pers.)

Kip in champignonsaus - Country Lane - Reserve Chardonnay - uw topSlijter .png Kip… het meest veelzijdige stukje vlees. En dat klopt! U kunt zoveel kanten op met kip. Kip hoeft niet alleen met appelmoes maar kan met zoveel verschillende soorten saus gegeten worden. Maak het ... full story

Zalm in bladerdeeg met een heerlijk glaasje Château Malène Bordeaux Blanc ernaast!

Zalm in bladerdeeg - Château Malène Bordeaux Blanc - uw topSlijter .png Nu alle feestdagen voorbij zijn is een makkelijk te maken gerecht misschien wel even fijn. Met dit recept bent u zo klaar en het is lekker! De oven doet het meeste werk en u kunt tijdens het ... full story

Coq Au Vin met een scheut Louise Bruneau Rouge Pays d'Oc (4 pers.)

Louise Bruneau Rouge Pays d'Oc - Coq Au Vin - Stoofpot - uw topSlijter.png Wat kunnen we nu toch eten? Tijdens de Kerstdagen heeft u vast genoeg lekkers gegeten. Maar nu alle feestdagen voorlopig achter de rug zijn kan het soms moeilijk zijn om weer wat te bedenken. ... full story