Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

De Proeftuin
Middenweg 38
1097 BP AMSTERDAM

Openingstijden

Ma: 13:00 - 19:00 uur
Di: 11.00 - 19.00 uur
Wo: 11.00 - 19.00 uur
Do: 11.00 - 19.00 uur
Vr: 11.00 - 19.00 uur
Za: 11.00 - 19.00 uur
Zo: Gesloten.

De Proeftuin úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

úw topSlijter

Over ons

De Proeftuin uw topSlijter heeft een ruim assortiment aan wijnen,speciaal bier en gedestilleerd. U vind bij ons wijnen vanuit heel de wereld en in verschillende prijs klasse. Naast wijnen bieden wij een ruim assortiemen aan gedestileerd bestaande uit whiskeys,cognac,wodka, gin en likeuren. Tevens bieden wij ook een ruim assortiment aan speciaal bieren en geschenk paketten.

U bent van harte welkom bij ons in de winkel.

Topslijter formule - altijd sprankelend

De formule úw topSlijter is een samenwerkingsverband van ruim 100 zelfstandige slijters. Hiermee is úw topSlijter de derde slijterijketen van Nederland. Door het voeren van hun eigen naam met de toevoeging úw topSlijter geven de leden duidelijk aan dat zij lokale slijters zijn die graag een stapje meer zetten voor hun klanten.

De topSlijters zijn echte speciaalzaken met een groot assortiment. Naast de bekende nationale en internationale merken vindt u bij úw topSlijter ook een groot aantal huismerken en eigen importen. Stuk voor stuk producten die met zorg zijn gekozen en een hoge kwaliteit bieden voor een redelijke prijs. Dat geldt bijvoorbeeld voor cognac, whisky, binnenlands gedistilleerd en natuurlijk voor wijn uit alle streken van de wereld.

Zo is Les Grandes Caves d’Albret Merlot/Cabernet Sauvignon, die in 2008 door de Consumentenbond als beste is getest onder 500 wijnen tot € 8,-, bij elke topSlijter te vinden. 

Geschenken

Voor geschenken bent u bij úw topSlijter aan het juiste adres. Of het een kant en klare geschenkverpakking is of een geschenk op maat, úw topSlijter maakt er een fraai cadeau van!